Háztűz-őrző Nők és Anyák Egyesülete | 2890 Tata, Bacsó Béla u. 66/1 | 06 20 420 0401 | http://www.haztuzorzo.hu | haztuzorzo@haztuzorzo.hu | adósz.: 18615496-1-11 | nyomtatta: Vendég


    Babapakk   


 Csatlakozz hozzánk
a Facebookon!   

 

 
Frissen programjainkról, rendezvényeinkről...
Szeptember 19-ei héten nyitott kapuval, ingyenes programokkal várunk!
Kattints a részletekért!
 Újra indul 2016. szeptember 15-től a Huncutka énekes, játszós, kreatív Mini Játszóház!

Várunk minden kedves gyerkőcöt 0-3 éves korig Anyukájával vagy Apukájával
szeretettel, ahol együtt énekelünk, játszunk, és készítünk valami apróságot emlékbe,
amit természetesen haza is vihettek.
Ezentúl minden hónap harmadik hérfőjén találkoznak a hordozás/textilpelusozás szakértői és azok, akik szeretnék megtanulni :-)
Szeptember 19-től, minden hónap 3. hétfőjén 09:30-12:00 óráig.
Szeretettel várunk, Meli és Ica
Újabb Újszülött köszöntő dobozok találták meg aprócska gazdájukat, akik immár boldogan használhatják a támogatók által felajánlott értékes babakelengyét. Ezúton KÖSZÖNJÜK az eddigi támogatásokat! És sok BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET kívánunk a babáknak és szüleiknek!
A Babapakk-csomagban részesült babák és a felajánlást nyújtó támogatók listáját itt találod.
Erről írtunk korábban...
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a tatabányai Becton Dickinson Hungary Kft. önkénteseinek és családtagjainak, hogy 2014.május 31.-én, szombaton a Háztűzőrző Központunk udvarát újjá varázsolták. :)

Köszönjük a támogatást és a szívbéli munkátokat! :) Szeretettel, a Háztűzőrzők! :)
További részletek a cikkben
Óriási óriásplakát! Egy idén kezdődő együttműködés eredményeként, a BD Hungary Kft. jóvoltából novemberben több helyen is megjelenik óriásplakáton egyesületünk. 
Hihetetlen élmény volt mikor a nagyáruház felé kanyarodva megláttam a plakátot, alig hittem a szememnek, az autóban ülő kislányom meg nem értette minek örülök annyira :-)
Ezúton szeretném megköszönni a BD Hungray Kft. munkatársainak és mindazoknak, akik a megvalósulásban részt vettek, és lehetőséget adtak egyesületüknek a megjelenésre.
Ez újabb lendületet ad munkánknak!
Nagy örömmel osztjuk meg Veletek, hogy idén a Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület, mint a Komárom-Esztergom megyei Önkéntes Centrum vezetője Az Év Önkéntes Szervezete 2012. kitüntető címet adományozta a Háztűzőrző Nők-és Anyák Egyesületének. KÖSZÖNJÜK!
Nagy szeretettel és büszkeséggel adunk hírt az elmúlt évek 1%-os adófelajánlásaiból befolyt összegek sikeres felhasználásáról, s ez irányú idei terveinkről!

Szeptemberben bensőséges, mégis igen ünnepélyes keretek között átadtunk,
néhány nagy értékű fejlesztő eszközt, játékot a térségünkben fogyatékkal élő 3 gyermeknek, valamint egy életmentő készüléket a tatai mentőállomás részére.
Célunk a térségünkben fogyatékkal élő gyermekek és családjaik segítése fejlesztő foglalkozásokkal, eszközzel, emberséggel...
A "Hordozókendőt a szülészetekre!" felhívásra összegyűlt pénzből a Tatai Babahordozó Klub 4 kendőt tudott vásárolni. Ebből két gyönyörű rugalmas kendőt 2011.május 13-án személyesen vittünk el a komáromi Selye János Kórházba. 

Folytatás a cikkben!
Az átadó képei megtekinthetők az Életképek/ Háztüzes események/ Hordozókendőt a szülészetekre mappában.
2011. május 12. délelőtt 10 órakor bensőséges, családias légkörben kerültek átadásra az egyesület részére befolyt
1%-os felajánlásokból vásárolt, a sérült gyermekek életminőségének javítását szolgáló fejlesztőeszközök, gyermek bordásfal, mászóalagút, triski roller, 3 kerekű N3 kerékpár, valamint a tatai Mentőszolgálat részére egy motoros szívó életmentő készülék, amely nélkülözhetetlen a mentőautóban, a rászoruló gyermekek és felnőttek számára.
Egyesületünk megvalósította egyik legfontosabb célkitűzését, a fogyatékkal élő, sérült gyermekek fejlesztését, családjuk támogatását. Az életveszélybe került gyermekek megsegítését az életmentő készülék által.
Ezúton is köszönjük, hogy adójuk 1%-val támogatják Hátzűzőrző Egyesületünk gyermekekért, családokért végzett munkáját! 

A Weboldal grafikai tervezése, szerkesztése az NCA támogatásával készült.