Háztűz-őrző Nők és Anyák Egyesülete | 2890 Tata, Bacsó Béla u. 66/1 | 06 20 420 0401 | http://www.haztuzorzo.hu | haztuzorzo@haztuzorzo.hu | adósz.: 18615496-1-11 | nyomtatta: Vendég


    Babapakk   


 Csatlakozz hozzánk
a Facebookon!   

 

 
 

Miért vágyunk NŐI közösségbe?

 

Megint a fonó képe jut eszembe… mintha valami réges-régi saját tapasztalatból merítkeznék…
Talán mert ma egy jó női közösség pont olyan, mint régen a fonó volt…
Titokzatos. Eredeti. Több generáción átívelő. Maga az élet.
Olyan tudást ad át ilyen közösségben nő a lánynak, nagymama az anyának, ami máshol nem megszerezhető. És megfizethetetlen.
Mert valódi kapcsolódáson alapul az információáramlás, a problémák felszínre hozatala, és a szeretet kifejeződése.
Ami egy női közösségben elhangzik, történik, az gyógyító erővel bír, mert nagyon igaz.
Várunk mindenkit.
Háztűzőrzők
Zsuzsi

 
Első kislányunk születésével megszületett a családunk. Anya lettem, férjem pedig apa. Aztán született egy két- majd egy háromgyermekes család. Ez az újjászületés életünk legnagyobb változása. Átalakult szerepek: kistestvér, nagytestvér, középső gyerkőc, háromgyerekes család. Sok-sok kérdés, bizonytalanság. Mikor első kislányunkkal hazajöttünk a kórházból még az is felmerült bennem: hogyan bízhatnak ránk egy ilyen apró, védtelen teremtést. Hiszen semmi tapasztalatunk nem volt. Kérdés viszont rengeteg. Persze ott volt háttérben a család. És a HÁZTŰZŐRZŐK. Erre a változásra felkészülni lehetetlen, de ami segítséget meg lehet kapni, azt tőlük megkaptam. Aztán én is Háztűzőrzős lettem, mert jó közöttük lenni. Része életemnek ez a közösség. Szeretem, hogy a gyerekeim látják, hogy egy ilyen civil szervezetben dolgozom önkéntesként. A családi napokat, sok-sok programot nekik is szerveztük. Életemben a legfontosabb barátok gyerekkoromból, diákkoromból vannak. A felnőtt barátságok már kicsit felszínesebbek. Kivéve ezt a kört.
Ági

 
A nő szül, életet ad, nevel, táplál, közösséget teremt, megosztja gondolatait, érzéseit mindennapjairól, a babavárás, szülés, gyereknevelés, a családi élet témaköreiben. A „Háztűz” női közösségünk egy ilyen hely, ahol otthon vagyunk, együtt vagyunk, és érezzük ezeknek az együttléteknek a csodálatos erejét, azt, hogy jó együtt lenni, ahol megsokszorozódik az erőnk.
Angéla

 
...mert EGYÜTT lenni jó!
Egy olyan közösségre vágyunk, ahol szeretetben, megértésben és odafigyelésben részesülünk.
Ezek mellett fontos, hogy az együttműködés révén, hogy önmagunk lehetünk, fejlődünk az önismereti utunkon, és megvalósítjuk belső álmainkat.
A Háztűzőrzők érzelmi tapasztalatai és gyakorlatai tanácsai leveszik a nők és anyák vállairól a világgal szembeni megfelelési elvárásokat.
Az ilyen Női közösségek tudása megszínezik a hétköznapokat, varázslatossá teszik a gyereknevelés első időszakát is.
Tegyük meg az első lépést magunkért... Hagyjuk kivirágozni lelkünk oázisát!
CSATLAKOZZ te is a Háztűzőrző Nők és Anyák Egyesületéhez!
Önkéntes TAGKÉNT segíthetsz sorstársaidon és egyben maradandót alkothatsz!

Melánia


A Weboldal grafikai tervezése, szerkesztése az NCA támogatásával készült.
Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/home/ideart/seo/ugyfeloldal_fejlesztolink.txt) is not within the allowed path(s): (/opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu:/tmp:/var/lib/php5:/opt/www/data/www.haztuzorzo.hu) in /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php on line 14 Call Stack: 0.0000 644304 1. {main}() /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:0 0.0233 797920 2. include_once('/opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php') /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:145 Warning: include_once(/home/ideart/seo/ugyfeloldal_fejlesztolink.txt): failed to open stream: Operation not permitted in /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php on line 14 Call Stack: 0.0000 644304 1. {main}() /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:0 0.0233 797920 2. include_once('/opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php') /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:145 Warning: include_once(): Failed opening '/home/ideart/seo/ugyfeloldal_fejlesztolink.txt' for inclusion (include_path='.') in /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php on line 14 Call Stack: 0.0000 644304 1. {main}() /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:0 0.0233 797920 2. include_once('/opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php') /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:145